Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Bitcoin se od března pohybuje v range

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) se z pohledu technické analýzy stále nachází v dlouhodobém pohybu do strany bez jasného směřování. Cena respektuje významné supporty i resistence, od kterých se odráží. Kulaté číslo 55 000 USD za jeden BTC v zásadě podrželo jakýkoliv pokles níže a již 3x odolalo průrazu níže. Po posledním odrazu cena roste a na trhu panuje střednědobý uptrend.

Co se týče vstupu do různých pozic (tradingových nebo investičních), tak v takto nastaveném trhu se nám otevírají možnosti vstupovat do longových krátkodobých a střednědobých tradingových pozic, tak i dlouhodobějších investičních nebo HODLing pozic. Pod trhem máme několik zajímavých míst, která již v minulosti prokázala svou důležitost. Jde nejenom o kulatá čísla, ale také swingová Low, kde v minulosti vstoupili do trhu aktivní nakupující. Nejbližší úrovní je souběh kulatého čísla 60 000 USD a swingového Low. Resistence nad trhem mohou sloužit pro částečné vybírání zisků z longových pozic nebo v takto nastaveném trhu jako místa pro načasování vstupů do krátkodobých tradingových pozic. 

Celkově dejte pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru, který tvoří druhou měnu tohoto páru. USD je stále druhou nejsilnější měnou letošního roku.

Template do platformy MT4 naleznete ZDE.

Kryptomeny BTCUSD 14. 10. 2024
Graf BTCUSD

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Kryptoměny: Bitcoin se od března pohybuje v range