Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Bitcoin zareagoval na support

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) pokračuje v pohybu do strany. Tento stav trhu byl potvrzený odrazem od supportu. Rostoucí momentum na trhu přetrvává. 

Z pohledu technické analýzy došlo k odrazu od predikovaného souběhu několika supportů v čele s kulatým číslem 60 000 USD za jeden BTC. Tento odraz potvrdil pohyb ceny do strany. V takto naladěném trhu je stále pravděpodobnější pokračování pohybu vzhůru. Minimálně do oblasti All Time High, v jehož blízkosti se nachází také High probíhající range. 

Co se týče vstupu do různých pozic (tradingových nebo investičních), tak v takto nastaveném trhu je velmi riskantní jít proti rozběhnutému uptrendu a hledat příležitosti do shortu. Resistence nad trhem mohou sloužit pro částečné vybírání zisků z longových pozic. Pro vyhledání vstupů do je dobré se soustředit při korekcích na supporty pod trhem, a to jak do longových krátkodobých a střednědobých tradingových, tak dlouhodobějších investičních nebo HODLing pozic. Nejblížším supportem zůstává souběh swingového supportu a kulatého čísla 60 000 USD, který je zároveň Low range. V případě dalšího poklesu by mohly být ve hře Fibonacciho návraty a další kulatá čísla. 

Celkově dejte pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru, který tvoří druhou měnu tohoto páru. USD je stále nejsilnější měnou letošního roku. V současné době se nachází o oblasti resistencí. 

Template do platformy MT4 naleznete ZDE.

Kryptomeny BTCUSD 22. 4. 2024
Graf BTCUSD

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Bitcoin zareagoval na support