Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Nová příležitost na euru

Intraday/Swing

Minulý týden bohužel o nějakých 20 pipů nevyšel můj target na libře a dal mi ztrátu. Nicméně jsem vstoupil do dlouho očekávaného a avizovaného short obchodu na USDJPY, kde se cena podle všech mých předpokladů odrazila od rezistence na cenové hladině 107.33 a profit target si klasicky vzal na týdenním pivotu na ceně 106.70.

EURUSD je v současné chvíli stále ještě v rangi a nelze zde určit jednoznačně trend. Z tohoto důvodu se budu soutředit především na obchodování u hran této range. Nyní cena eura míří k trendové čáře, kde budu chtít nastupovat do shortu. Očekávám vstup někde mezi 1.2447 a 1.2430. Tento trade budu cílovat k úrovni týdenní R1, na cenu 1.2336.

Co se týče ostatních měn, tak britská libra se aktuálně nachází u své rezistence tvořené kulatým číslem 1.4200, kde se taktéž nachází rezistenční level, týdenní R2. Zde očekávám, že by mohli nastupit prodávající a stlačit cenu libry až někam k týdennímu pivot, který leží na ceně 1.4054. Pokud jde o japonský jen a měnový pár USDJPY, očekávám také silnější korekci, a to až k týdennímu S1, na ceně 105.90.

Přeji mnoho úspěch
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Nová příležitost na euru